Myrttisen kurkut kaupassa

Mistä suolakurkut löytyvät kaupassa?

Mikä on ensimmäinen paikka mistä kaupasta etsit maailman parhaita suomalaisia valkosipulisuolakurkkuja? Neljä viidestä etsii Myrttisen kurkkuja ensimmäisenä säilykeosastolta lasipurkkeihin pakattujen maustekurkkujen seasta! Myrttisen valkosipulisuolakurkut ovat kuitenkin tuoretuote, jolloin ne tulee säilyttää kylmässä tai viileässä. Tämän vuoksi löydät kurkkuämpärit yleensä hedelmä-vihannesosastolta viileästä!

Valmistustapa ja ominaisuudet

Suolakurkut valmistetaan perinteisesti fermentoinnilla, eli maitohappokäymisellä. Tämän vuoksi pakkausastian, tässä tapauksessa kurkkuämpärin, on hengitettävä ulospäin, sillä mikäli käymisen aikana syntynyt kaasu ei pääse ämpäristä ulos, alkaa astia pullistumaan. Lisäksi maitohappokäyminen on valoherkkä prosessi. Näistä syistä aitoja suolakurkkuja ei voida pakata ilmatiiviiseen lasipurkkiin. Lasipurkki kun päästää kaiken valon läpi, eikä yhtään kaasuja ulos. Myrttisen valkosipulisuolakurkkuliemeen ei myöskään lisätä lainkaan sokeria tai etikkaa.

Koostumukseltaan suolakurkut ovat pehmeitä verrattuna maustekurkkuihin. Suolakurkkujen koostumus myös muuttuu elinkaarensa aikana, sillä maitohappokäyminen jatkuu koko varastointiajan, myös kaupan hyllyllä. Tästä syystä vasta pakatut Myrttisen suolakurkut ovat koostumukseltaan erilaisia satokauden viimeisiin kurkkuihin verrattuna!

Myrttisen kurkut – logo
Myrttisen kevätdigipihamyynti 2023

Myrttisen kevätdigipihamyynti 2023

Myrttisen kurkkujen kevään digipihamyynti tulee taas! Tule noutamaan herkulliset kurkut ja punajuuret vappupiknikille ja pakkaa kassiin myös kuumille kiville meneviä fanituotteita. Kesä ei ole kesä ilman Myrttisen lippistä! Kevään digipihamyynnin ostokset tehdään ke...

Myrttisen jouludigipihamyynti 2022

Myrttisen jouludigipihamyynti 2022

Myrttisen kurkkujen odotettu jouludigipihamyynti tulee taas! Tänä vuonna herkullisten kurkkujen ja punajuurten lisäksi voit tilata myös kuumille kiville meneviä fanituotteita sekä perinteisiä joulukuusia. Joulukuusien noutopäivänä la 17.12. asiakkaille on tarjolla mm....

Digipihamyynnin nouto-ohjeet

Ostamasi tuotteet ovat noudettavissa VAIN noutopäivinä 7.10. klo 15-18 välisenä aikana Myrttisen tehtaalta Mittatie 7:ssä. 01260 Vantaa. HUOM! Kiireisin noutotunti on 16:00-17:00. 2. Mikäli noutopäivänä tehtaalla on muitakin Myrttisasiakkaita, muistathan noudattaa...