Pekonisuolakurkut

  • 2 kpl myrttisen suolakurkkuja
  • 1 dl (100g) koskenlaskija juustoa (voimakas)
  • 8 siivua pekonia

– leikkaa kurkut pituus suunnassa halki ja puolita ne.
– aseta kurkkupalojen päälle pieni pala Koskenlaskijajuustoa ja pyöräytä pekoniympärille.
– paahda uunissa +200astetta 10 min.
tarjoile ja nauti

Myrttisen kurkut
Memmas Knossos kurkku-avokadokeitto

Memmas Knossos kurkku-avokadokeitto

Ainesosat ✔  1 kpl kurkku✔ 1 kpl sipuli✔ 1 kpl avokado✔ 1 kpl limetti✔ 8 kpl basilikan lehteä✔ 1 kpl valkosipulinkynsi✔ 2 rkl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä✔ 1 tl suolaa✔ 0,25tl cayennepippuria Valmistusohjeet Leikkaa kurkusta reilun kokoisia pätkiä....

Marinoidut oliivit eliés me skordo ke arsimári

Marinoidut oliivit eliés me skordo ke arsimári

Ainesosat ✔    400 g tummia, suolattuja kalamon-oliiveja (esim. Memmas Knossos Kalamata-oliivit)✔    1 dl Memmas Knossos -neitsytoliiviöljyä✔    1 sitruunan mehu✔    2 valkosipulinkynttä✔     rosmariinin oksia...

Memmas Knossos parmesaanitomaatit

Memmas Knossos parmesaanitomaatit

Ainesosat ✔ 4 kpl tomaatteja✔ ½ pkt tuoretta persiljaa✔ ½ pkt tuoretta basilikaa✔ 0,2 dl korppujauhoja✔ 50 g parmesaaniraastetta✔ 0,25 tl suolaa✔ 0,25 tl mustapippuria✔ 0,5 dl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä Valmistusohjeet Sekoita hienonnettu persilja,...