Pekonisuolakurkut

  • 2 kpl myrttisen suolakurkkuja
  • 1 dl (100g) koskenlaskija juustoa (voimakas)
  • 8 siivua pekonia

– leikkaa kurkut pituus suunnassa halki ja puolita ne.
– aseta kurkkupalojen päälle pieni pala Koskenlaskijajuustoa ja pyöräytä pekoniympärille.
– paahda uunissa +200astetta 10 min.
tarjoile ja nauti

Myrttisen kurkut
Pulled Pork Burger Myrttisen tyyliin

Pulled Pork Burger Myrttisen tyyliin

Ainesosat (4 annosta) 1 kg pulled porkia100 ml BBQ-kastiketta4 hampurilaissämpylää100 g Myrttisen Perinteistä hapankaalia4 rkl paahdettua sipulia12 siivua Myrttisen Perinteistä suolakurkkuaketsuppia ja majoneesia maun mukaan Valmistusohjeet Paahda hampurilaissämpylät...

Hapankaali-hodarit Myrttisen tapaan

Hapankaali-hodarit Myrttisen tapaan

Ainesosat (4 annosta) • 4 hot dog -nakkia• 1 sipuli• 2 rkl Päivänsäde Oliiviöljyä• 4 hodarisämpylää• 120 g ketsuppia• 80 g juustoraastetta esim. cheddar tai emmental• 100 g Hango Sinappia• n. 12 ruohosipulinvartta tai kevätsipulia• 100 g Myrttisen Perinteistä...

Myrttisen rapea hapankaali-kinkkuvoileipä

Myrttisen rapea hapankaali-kinkkuvoileipä

Ainesosat (4 annosta) 4 isoa leipäviipaletta, n. 130 g8 rkl mietoa ajvar-kastiketta (paprika-munakoisotahna)200 g Myrttisen Perinteistä hapankaalia4 viipaletta kinkkua200 g raastettua juustoa, esim. Appenzeller50 g salaattia, esim. rucola tai jäävuorisalaatti4 rkl...