[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]✔ 1 kpl maalaislimppu
✔ 100 g kirnuvoita
✔ 3 kpl Myrttisen suolakurkkua viipaleina.

  • Leikkaa maalaislimppu siivuiksi. Sivele päälle hieman sulaa voita ja grillaa nopeasti pinta tummaksi.
  • Tarjoile lämpimänä voin ja suolakurkkujen kanssa.

[/vc_column_text][minti_spacer][/vc_column][vc_column width=”1/2″][minti_image img=”1595″ lightbox=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Lisää Myrttisreseptejä

[/vc_column_text][lvca_posts_carousel posts_query=”size:5|order_by:date|post_type:post|categories:4″ image_linkable=”true” image_size=”thumbnail” display_title_on_thumbnail=”true” arrows=”true” autoplay_speed=”3000″ animation_speed=”300″ display_columns=”3″ scroll_columns=”3″ gutter=”10″ tablet_display_columns=”2″ tablet_scroll_columns=”2″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_display_columns=”1″ mobile_scroll_columns=”1″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″][/vc_column][/vc_row]