[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Hapankerma:
✔ 100g Smetana
✔ Suolaa ja mustapippuria myllystä
- Vatkaa smetanaa kevyesti kuohkeammaksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Herkkusientä:
✔ 2 kpl Herkkusientä
- Leikkaa herkkusienet mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja mausta suolalla.
Paahdettua kanannahkaa:
✔ 3 kpl Kanannahka
✔ 30 g kanalientä
✔ Suolaa
Keitä kanannahkoja noin 30min. ja purista kuivaksi. Aja blenderissä keitetyt nahat ja kanaliemi. Mausta massa suolalla. Levitä ohueksi leivinpaperille ja paista 150 asteisessa uunissa kunnes rapeita.
✔ Valkosipulisuolakurkku
- Valitse isoin mahdollinen ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
[/vc_column_text][minti_spacer][/vc_column][vc_column width=”1/2″][minti_image img=”1605″ lightbox=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
Lisää Myrttisreseptejä
[/vc_column_text][lvca_posts_carousel posts_query=”size:5|order_by:date|post_type:post|categories:4″ image_linkable=”true” image_size=”thumbnail” display_title_on_thumbnail=”true” arrows=”true” autoplay_speed=”3000″ animation_speed=”300″ display_columns=”3″ scroll_columns=”3″ gutter=”10″ tablet_display_columns=”2″ tablet_scroll_columns=”2″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_display_columns=”1″ mobile_scroll_columns=”1″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″][/vc_column][/vc_row]