[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Hapankerma:

✔ 100g Smetana
✔ Suolaa ja mustapippuria myllystä

  • Vatkaa smetanaa kevyesti kuohkeammaksi ja mausta suolalla ja pippurilla.

Herkkusientä:

✔ 2 kpl Herkkusientä

  • Leikkaa herkkusienet mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja mausta suolalla.

Paahdettua kanannahkaa:

✔ 3 kpl Kanannahka
✔ 30 g kanalientä
✔ Suolaa

Keitä kanannahkoja noin 30min. ja purista kuivaksi. Aja blenderissä keitetyt nahat ja kanaliemi. Mausta massa suolalla. Levitä ohueksi leivinpaperille ja paista 150 asteisessa uunissa kunnes rapeita.

✔ Valkosipulisuolakurkku

  • Valitse isoin mahdollinen ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.

[/vc_column_text][minti_spacer][/vc_column][vc_column width=”1/2″][minti_image img=”1605″ lightbox=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Lisää Myrttisreseptejä

[/vc_column_text][lvca_posts_carousel posts_query=”size:5|order_by:date|post_type:post|categories:4″ image_linkable=”true” image_size=”thumbnail” display_title_on_thumbnail=”true” arrows=”true” autoplay_speed=”3000″ animation_speed=”300″ display_columns=”3″ scroll_columns=”3″ gutter=”10″ tablet_display_columns=”2″ tablet_scroll_columns=”2″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_display_columns=”1″ mobile_scroll_columns=”1″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″][/vc_column][/vc_row]