Myrttisen suolakurkku, uppomuna ja paistinperunat

✔ 2 kpl Myrttisen suolakurkkuja
✔ 2 kpl Frex Jazzy perunaa
✔ 4 kpl Frex kananmunaa
✔ 1 kpl omenaa
✔ suolaa, mustapippuria, väkiviinietikkaa ja öljyä

  1. Leikkaa suolakurkusta ja perunasta n. 1×1 cm kuutiota. Paista perunat öljyn kera pannulla kypsiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Laita vesi kattilaan, lisää kattilaan väkiviinietikka, laita katttila liedelle, siten että hymyilee, mutta ei kiehu. Tee veteen vispilällä kierteet ja riko kananmunat yksitellen veteen. Anna munien hyytyä noin 10 min. Nosta reikäkauhalla paperin päälle ja mausta suolalla, sekä mustapippurilla.
  3. Leikkaa omenasta ohuita siivuja ja sen jälkeen ohuita tikkuja.
  4. Kokoa annos ja tarjoile.
Myrttisen kurkut
Memmas Knossos kurkku-avokadokeitto

Memmas Knossos kurkku-avokadokeitto

Ainesosat ✔  1 kpl kurkku✔ 1 kpl sipuli✔ 1 kpl avokado✔ 1 kpl limetti✔ 8 kpl basilikan lehteä✔ 1 kpl valkosipulinkynsi✔ 2 rkl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä✔ 1 tl suolaa✔ 0,25tl cayennepippuria Valmistusohjeet Leikkaa kurkusta reilun kokoisia pätkiä....

Marinoidut oliivit eliés me skordo ke arsimári

Marinoidut oliivit eliés me skordo ke arsimári

Ainesosat ✔    400 g tummia, suolattuja kalamon-oliiveja (esim. Memmas Knossos Kalamata-oliivit)✔    1 dl Memmas Knossos -neitsytoliiviöljyä✔    1 sitruunan mehu✔    2 valkosipulinkynttä✔     rosmariinin oksia...

Memmas Knossos parmesaanitomaatit

Memmas Knossos parmesaanitomaatit

Ainesosat ✔ 4 kpl tomaatteja✔ ½ pkt tuoretta persiljaa✔ ½ pkt tuoretta basilikaa✔ 0,2 dl korppujauhoja✔ 50 g parmesaaniraastetta✔ 0,25 tl suolaa✔ 0,25 tl mustapippuria✔ 0,5 dl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä Valmistusohjeet Sekoita hienonnettu persilja,...