[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]✔ 2 kpl Myrttisen suolakurkkuja
✔ 2 kpl Frex Jazzy perunaa
✔ 4 kpl Frex kananmunaa
✔ 1 kpl omenaa
✔ suolaa, mustapippuria, väkiviinietikkaa ja öljyä

  1. Leikkaa suolakurkusta ja perunasta n. 1×1 cm kuutiota. Paista perunat öljyn kera pannulla kyspsiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Laita vesi kattilaan, lisää kattilaan väkiviinietikka, laita katttila liedelle, siten että hymyilee, mutta ei kiehu. Tee veteen vispilällä kierteet ja riko kananmunat yksitellen veteen. Anna munien hyytyä noin 10 min. Nosta reikäkauhalla paperin päälle ja mausta suolalla, sekä mustapippurilla.
  3. Leikkaa omenasta ohuita siivuja ja sen jälkeen ohuita tikkuja.
  4. Kokoa annos ja tarjoile.

[/vc_column_text][minti_spacer][/vc_column][vc_column width=”1/2″][minti_imageslider ids=”1603,1602,1604″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Lisää Myrttisreseptejä

[/vc_column_text][lvca_posts_carousel posts_query=”size:5|order_by:date|post_type:post|categories:4″ image_linkable=”true” image_size=”thumbnail” display_title_on_thumbnail=”true” arrows=”true” autoplay_speed=”3000″ animation_speed=”300″ display_columns=”3″ scroll_columns=”3″ gutter=”10″ tablet_display_columns=”2″ tablet_scroll_columns=”2″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_display_columns=”1″ mobile_scroll_columns=”1″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″][/vc_column][/vc_row]