[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]✔ 1000 g Sika-Nauta jauheliha
✔ 10 pekoniviipaletta viipaloituna
✔ 4 rkl oliiviöljyä
✔ 4 valkosipulin kynttä hienonnettuna
✔ 4 keltasipulia kuutioituna
✔ 3 varsisellerin vartta kuutioituna
✔ 4 porkkanaa kuutioituna
✔ 2,5 dl punaviiniä
✔ 1,5 kg tomaattimurskaa
✔ 100 g tomaattipyre
✔ 1000 g Demi glace -kastikepohja (esim. Puljonki)
✔ 6 oksaa timjamia
✔ suolaa ja rouhittua mustapippuria

✔ 100g Västerbottenjuustoa

✔ 3kpl Myrttisen suolakurkku

 

Aloita kuullottamalla isossa kattilassa oliiviöljyssä: valkosipuli, keltasipuli, porkkana, varsiselleri ja tomaattipyre. Samaan aikaan ruskista paistinpannulla jauheliha ja pekoni.
Lisää ruskistetut jauhelihat kattilaan ja lisää paistinpannulle punaviini ja anna sen kiehua kasaan, kunnes jäljellä on noin 1dl. Lisää myös punaviini kattilaan. Lisää loput ainekset suolaa ja pippuria lukuunottamatta.

Hauduttele ragua pari tuntia miedolla lämmöllä, vettä voi tarvittaessa lisätä.
Mausta lopuksi suolalla ja reilulla pippurilla. Raasta päälle juusto ja gratinoi grillivastuksen alla. Tarjoa suolakurkut erikseen.[/vc_column_text][minti_spacer][/vc_column][vc_column width=”1/2″][minti_image img=”1601″ lightbox=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Lisää Myrttisreseptejä

[/vc_column_text][lvca_posts_carousel posts_query=”size:5|order_by:date|post_type:post|categories:4″ image_linkable=”true” image_size=”thumbnail” display_title_on_thumbnail=”true” arrows=”true” autoplay_speed=”3000″ animation_speed=”300″ display_columns=”3″ scroll_columns=”3″ gutter=”10″ tablet_display_columns=”2″ tablet_scroll_columns=”2″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_display_columns=”1″ mobile_scroll_columns=”1″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″][/vc_column][/vc_row]