[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Turska:
✔ 1kpl Turskan seläke
✔ 100g Vehnäjauho
✔ 2kpl Frex kananmuna
✔ 100g Pankojauho
✔ 5dl Rypsiöljy
- Leikkaa turska noin 50g paloiksi. Leivitä aluksi vehnäjauhoissa, seuraavana kananmunassa ja viimeisenä pankojauhoissa. Friteeraa 160 asteisessa öljyssä noin neljä minuuttia. Mausta suolalla.
Maustekurkkudippi:
✔ 1dl Majoneesia
✔ 1kpl Myrttisen maustekurkku
✔ 2rkl Kapris
✔ 1 Sitruunan mehu
✔ Suolaa ja pippuria
- Leikkaa maustekurkku pieneksi kuutioksi. Sekoita kaikki yhteen.
[/vc_column_text][minti_spacer][/vc_column][vc_column width=”1/2″][minti_image img=”1599″ lightbox=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
Lisää Myrttisreseptejä
[/vc_column_text][lvca_posts_carousel posts_query=”size:5|order_by:date|post_type:post|categories:4″ image_linkable=”true” image_size=”thumbnail” display_title_on_thumbnail=”true” arrows=”true” autoplay_speed=”3000″ animation_speed=”300″ display_columns=”3″ scroll_columns=”3″ gutter=”10″ tablet_display_columns=”2″ tablet_scroll_columns=”2″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_display_columns=”1″ mobile_scroll_columns=”1″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″][/vc_column][/vc_row]