Myrttisen kevätdigipihamyynti 2023

Myrttisen kurkkujen kevään digipihamyynti tulee taas! Tule noutamaan herkulliset kurkut ja punajuuret vappupiknikille ja pakkaa kassiin myös kuumille kiville meneviä fanituotteita. Kesä ei ole kesä ilman Myrttisen lippistä!

Kevään digipihamyynnin ostokset tehdään ke 26.4.2023 mennessä Myrttisen kurkkujen verkkokaupassa. Kurkku- ja fanituotteet ovat noudettavissa pe 28.4. klo 14-18 Myrttisen tehtaalta tilausvahvistusta vastaan.

Myrttisen Digipihamyynnistä löydät mm. nämä tuotteet:

  • Myrttisen valkosipulisuolakurkut 550g, 1,5kg, 7kg sekä 6x550g-laatikko
  • Myrttisen maustekurkut 4,5kg
  • Myrttisen punajuuret
  • Myrttisen fanituotteet: lippis, t-paita, pikee-paita, huppari, college, hihamerkki jne.

Myrttisen digipihamyynti sulkeutuu ke 26.4.

Valitse haluamasi tuotteet ostoskoriin ja maksa ostokset.

Tuotteet ovat noudettavissa VAIN noutopäivänä pe 28.4. klo 14-18 välisenä aikana Myrttisen tehtaalta Mittatie 7:ssä, Vantaalta.

Saat tuotteet näyttämällä tilausvahvistusta henkilökunnalle noutopäivänä.

PAIKAN PÄÄLLÄ MAKSAMINEN KÄTEISELLÄ RAHALLA EI OLE MAHDOLLISTA.

Lyhyesti

Valitse ja maksa tuotteet verkkokaupassa 26.4.2023 mennessä.

Nouda tuotteet pe 28.4. klo 14-18 osoitteesta Mittatie 7, 01260 Vantaa.

 

Myrttisen kurkut – logo
Myrttisen jouludigipihamyynti 2022

Myrttisen jouludigipihamyynti 2022

Myrttisen kurkkujen odotettu jouludigipihamyynti tulee taas! Tänä vuonna herkullisten kurkkujen ja punajuurten lisäksi voit tilata myös kuumille kiville meneviä fanituotteita sekä perinteisiä joulukuusia. Joulukuusien noutopäivänä la 17.12. asiakkaille on tarjolla mm....

Digipihamyynnin nouto-ohjeet

Ostamasi tuotteet ovat noudettavissa VAIN noutopäivinä 7.10. klo 15-18 välisenä aikana Myrttisen tehtaalta Mittatie 7:ssä. 01260 Vantaa. HUOM! Kiireisin noutotunti on 16:00-17:00. 2. Mikäli noutopäivänä tehtaalla on muitakin Myrttisasiakkaita, muistathan noudattaa...

Myrttisen digipihamyynti tulee jälleen!

Myrttisen digipihamyynti tulee jälleen!

Myrttisen kurkut ovat perinteisesti järjestäneet joka kevät ja syksy pihamyyntitapahtuman Myrttisen kurkkujen tehtaalla Vantaalla. Koronaepidemian vuoksi järjestimme ensimmäisen digipihanyyntimme keväällä 2020 ja se oli toimiva ratkaisu kaikkien osapuolien kannalta....