Extra-neitsytoliiviöljyn hyödyt

Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyt puristetaan korkealaatuisista kreetalaisista oliiveista, ja ne soveltuvat erinomaisesti osaksi terveellistä ruokavaliota.

Etelä-Euroopassa oliiviöljyjen terveyshyödyt ovat laajalti tunnustetut. Oliiviöljyt soveltuvat paitsi ruoanlaittoon myös muihin tarkoituksin.

Terveyshyötyjä on useita, mutta extra-neitsytoliiviöljyn käytössä on myös monia käytännön hyötyjä.

Ruoanlaitto – lisää oliiviöljyä kylmiin ja lämpimiin ruokiin sekä hyödynnä leivonnassa

Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljy sopii parhaiten ruokiin, jotka luovat kunniaa öljyn erinomaiselle maulle, kuten salaatteihin ja pestoon.

Memmas Knossos sopii kuitenkin myös tavalliseen ruuanlaittoon! Sillä voi esimerkiksi korvata leivonnassa terveellisempänä vaihtoehtona reseptissä mainitun voin.

Extra-neitsytoliiviöljy rikastaa myös keittojen ja muhennosten makua – varsinkin kun mukana on yrttejä. Tilkka Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä riisin sekaan saa puolestaan aikaan herkullisen välimerellisen maun!

Ihon ja hiusten hoito

Ihon ja hiusten hoitoon löytyy tuhansia erilaisia tuotteita, mutta harva tietää, että luonnonmukainen apu kuivaan ihoon ja hauraisiin hiuksiin voi löytyä keittiöstä!

Extra-neitsytoliiviöljy levitettynä iholle kosteuttaa ihoa luonnonmukaisesti ja ihoa ärsyttämättä. Öljyä voi levittää myös hiuksille, jolloin päänahka ja hiukset saavat tuntea oliiviöljyn kosteuttavan vaikutuksen. Tällöin ylimääräinen öljy pestään shampoolla pois, minkä jälkeen hiuksin jää upea kiilto.

Terveys

Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyt sisältävät runsaasti vastustuskykyä parantavia antioksidantteja. Myös korkeasta verenpaineesta kärsivät voivat saada apua vaivaansa lisäämällä oliiviöljyn ruokavalioonsa. Tämä johtuu oliiviöljyn terveellisistä rasvoista, jotka auttavat korvaamaan pahanlaatuista kolesterolia hyvillä kolesteroleilla.

Memmas Knossos oliiviöljy – logo
Oliiviöljystä luonnonmukainen hoito talven kuivattamalle iholle

Oliiviöljystä luonnonmukainen hoito talven kuivattamalle iholle

Talvi kuivattaa Talvella lämpötilojen suuri vaihteluväli tuottaa omat haasteensa niin iholle kuin pintaverisuonille. Vaikka iho olisi luonnostaan rasvainen, tarvitsee sekin säännöllistä kosteutusta – kuivasta ihosta puhumattakaan. Kosteusvoiteita ja muita kuivan...

Oliiviöljystä on moneksi!

Oliiviöljystä on moneksi!

Oliiviöljy tunnetaan loistavana ja ennen kaikkea terveellisenä raaka-aineena ruoanlaittoon, mutta mihin kaikkeen muuhun sitä voidaan hyödyntää? Listasimme alle muutaman eri tavan hyödyntää tätä luonnonmukaista ja monikäyttöistä tuotetta! Oliiviöljy auttaa pölyjen...