Oliiviöljystä luonnonmukainen hoito talven kuivattamalle iholle

Talvi kuivattaa

Talvella lämpötilojen suuri vaihteluväli tuottaa omat haasteensa niin iholle kuin pintaverisuonille.

Vaikka iho olisi luonnostaan rasvainen, tarvitsee sekin säännöllistä kosteutusta – kuivasta ihosta puhumattakaan.

Kosteusvoiteita ja muita kuivan ihon hoitoon tarkoitettuja kosmetiikkatuotteita on runsaasti, mutta entä jos halutaankin täysin luonnonmukainen hoito ilman keinotekoisia kosteuttajia?

Laadukas oliiviöljy puhdistaa

Kokeile ottaa oliiviöljy osaksi talvista ihonhoitoa!

Laadukasta oliiviöljyä voidaan levittää puhtaalle iholle reilusti, minkä jälkeen öljyn annetaan imeytyä ja lopuksi pyyhitään ylimääräinen pois.

Imeytymistä voidaan myös tehostaa tekemällä iholle kuorinta ihotyypille sopivalla kuorinta-aineella.

Ihoöljyihin verrattuna oliiviöljy ei sisällä mitään ihmiselle epäterveellistä ainetta, joten se ei ärsytä herkempääkään ihoa. Ihoöljyt kannattaa pitää poissa ruokavaliosta, mutta oliiviöljy käy molempiin tarkoituksiin täydellisesti.

Jos ihonhoitotuotteet ovat siis päässeet loppumaan, muista että loistava vaihtoehto voi löytyä omasta keittiöstäsi.

Kuiviin hiuksiin ja päänahkaan

Levitä öljyä myös hiuksiin ja päänahalle, jolloin kuivat hiukset ja päänahka saavat ihanan luonnonmukaisen kosteutuksen. Ylimääräinen hiuksiin jäänyt öljy voidaan pestä normaalisti shampoolla pois.

Memmas Knossos oliiviöljy – logo
Oliiviöljystä on moneksi!

Oliiviöljystä on moneksi!

Oliiviöljy tunnetaan loistavana ja ennen kaikkea terveellisenä raaka-aineena ruoanlaittoon, mutta mihin kaikkeen muuhun sitä voidaan hyödyntää? Listasimme alle muutaman eri tavan hyödyntää tätä luonnonmukaista ja monikäyttöistä tuotetta! Oliiviöljy auttaa pölyjen...

Extra-neitsytoliiviöljyn hyödyt

Extra-neitsytoliiviöljyn hyödyt

Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyt puristetaan korkealaatuisista kreetalaisista oliiveista, ja ne soveltuvat erinomaisesti osaksi terveellistä ruokavaliota. Etelä-Euroopassa oliiviöljyjen terveyshyödyt ovat laajalti tunnustetut. Oliiviöljyt soveltuvat paitsi...