Ainesosat (4 annosta)
• 4 hot dog -nakkia
• 1 sipuli
• 2 rkl Päivänsäde Oliiviöljyä
• 4 hodarisämpylää
• 120 g ketsuppia
• 80 g juustoraastetta esim. cheddar tai emmental
• 100 g Hango Sinappia
• n. 12 ruohosipulinvartta tai kevätsipulia
• 100 g Myrttisen Perinteistä hapankaalia
Valmistusohjeet
Kuumenna uuni 220 asteeseen ala-/ylälämmöllä. Anna nakkien liota kuumassa vedessä (hieman kiehumispisteen alapuolella) vähintään 8 minuuttia. Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista sipuleita, kunnes ne muuttuvat tummanruskeiksi. Valuta talouspaperilla. Paista sämpylöitä uunissa n. 5 minuuttia.
Halkaise sämpylä pituussuunnassa, mutta älä leikkaa läpi. Täytä ketsupilla, juustolla, nakilla, sinapilla, ruohosipulilla ja Myrttisen hapankaalilla. Tarjoa hodarin kaverina Myrttisen Perinteisiä suolakurkkuja.