Osallistu kilpailuun ja voita vuoden mehut!

Tunnetko hyvin Raikastamon mehut ja purkeissa seikkailevat veikeät hahmot?

Nyt pääset näyttämään tietosi, ja halutessasi voit etsiä vastauksia täältä. Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa, jossa voi voittaa raikkaita Raikastamon mehuja vuodeksi!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Mikä tai mitkä luomumehut kuuluvat Raikastamon 1 L mehujen valikoimaan?
Mikä tai mitkä seuraavista ominaisuuksista liittyvät Raikastamon kaikkiin pillimehuihin?
Nimi
Postinumero ja postitoimipaikka
Sähköposti ja puhelinnumero
Ikä (vapaaehtoinen)

Ota Raikastamo seurantaan somessa, ja pysy aina kartalla tuoteuutuuksista ja kilpailuista!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

 

Arvonnan järjestäjä

Arho Foods Oy
PL 35, 00501 Helsinki

Y-tunnus: 1754730-1

Osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestävän yrityksen työntekijät sekä heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan voi osallistua osoitteessa https://arhofoods.fi/kilpailu-raikastamo-2023/ vastaamalla esitettyihin kysymyksiin sekä antamalla yhteystietonsa 1.11.–10.12.2023 välisenä aikana. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.

Osallistumisaika

1.11.–10.12.2023 klo 23.59 asti.

Palkinto

Arvomme kaikkien vastanneiden keskuudesta yhden voittajan, ja palkinto sisältää yhteensä 40 kpl Raikastamon 1 litran mehuja sekä 36 kpl pillimehuja kertatoimituksena kotiin Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Palkinnon arvo on n. 150 €. Palkinto on henkilökohtainen, sen sisältöä ei voi vaihtaa, eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

Arvonnan suorittaminen ja voitosta ilmoittaminen

Arvonta suoritetaan 17.12.2023 mennessä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta 1 viikon kuluessa, arvomme uuden voittajan. Voittajan etunimi ja paikkakunta julkaistaan tällä sivulla voittajan tavoittamisen jälkeen. HUOM! Emme pyydä sähköpostiviestissämme klikkaamaan linkkejä tai rekisteröitymään mihinkään palkinnon lunastamista varten.

Osallistujien arvonnan yhteydessä antamia yhteystietoja käsitellään vain arvonnan toteuttamiseksi, voittajan tavoittamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Tietojen käsittelyssä ja säilyttämisessä noudatetaan Arho Foods Oy:n tietosuojaselostetta.

Järjestäjä varaa itselleen oikeuden sääntömuutoksiin, joista ilmoitetaan tällä arvonnan verkkosivulla.

Lisätietoja: Sanna Sundholm, sanna.sundholm@arho.fi