Pappagallo-sorbetit

Pappagallo logo

ITALIALAISIA JÄÄTELÖPERINTEITÄ VAALIEN

Aidot italialaiset
jäätelöt ja sorbetit

Pappagallon aidot italialaiset jäätelöt ja sorbetit syntyvät korkealuokkaisista raaka-aineista Italian pitkiä jäätelöperinteitä vaalien. Resepteillä, jotka on hiottu huippuunsa italialaisten tinkimättömällä ammattitaidolla, joka kumpuaa rakkaudesta ainutlaatuisiin makuelämyksiin.

Paras jäätelö syntyy ensiluokkaisista raaka-aineista. Gelatojemme maun salaisuus onkin tuore italialainen maito sekä laadukkaat sesongin raaka-aineet. Tuoreiden aineosien ansiosta säilöntäaineita ei tarvita, vain alhainen lämpötila riittää.

PALUU JUURILLE

Pappagallon
tarina

Pappagallon tarina alkoi vuonna 1987, jolloin italialainen Signore Gallo muutti Suomeen ja alkoi valmistaa gelatoa ja sorbettia perinteisillä italialaisilla resepteillä.

Muutaman vuoden kuluttua Gallo siirsi jäätelövalmistuksen perinteensä eteenpäin, jotta toiminta voisi vastata kasvavaan kysyntään. Näin Pappagallo-jäätelöitä ja -sorbetteja valmistettiin Espoossa jäätelömestarien toimesta yli kahden vuosikymmenen ajan.

Pappagallo-jäätelöt saavuttivat suuren suosion italialaistyyppisen gelaton ystävien keskuudessa. Ensimmäinen paikka, jossa kuluttajapakkauksiamme myytiin, oli Helsingin keskustan
Stockmann. Hienostuneet maut ihastuttivat laajalti ja pian värikkäitä purkkejamme löytyi kaupoista, kahviloista ja ravintoloista ympäri Suomen. Myös jäätelökioskimme olivat tuttu näky monien eteläsuomalaisten kaupunkien kesäisessä kaupunkikuvassa.

Jotain kuitenkin tapahtui. Jäätelömestarien oma tehdas sulki ovensa ja Pappagallo-jäätelöiden valmistus siirtyi suomalaiselle jäätelönvalmistajalle, joka oli erikoistunut italialaiseen jäätelöön.

Maku ei kuitenkaan ollut enää sama, joten luovuimme jäätelönvalmistuksesta ja erikoistuimme sorbetteihin. Kaipuu täyteläisen herkullisiin mutta silti raikkaisiin gelatoihin jäi silti elämään.

Kunnes löysimme Italiasta kumppanin, joka jakoi kanssamme saman intohimon korkealuokkaiseen italialaiseen jäätelöön sekä raikkaisiin sorbetteihin. Nyt voimme ilolla sanoa, että Pappagallo on palannut alkuperäisille italialaiselle juurilleen.

Pappagallo – suomennettuna papukaija – onkin nyt lennähtänyt kotiin, tuoden sieltä aidot maut ja italialaiset jäätelöperinteet suomalaisten gelaton ystävien iloksi.

MAISTA. INSPIROIDU. RAKASTU.

Herkulliset jäätelöt ja jäätelövohveli

Sorbetit

Pappagallo sitruuna sorbetti

SITRUUNASORBETTI

0,5 L

Myyntierä: 6 kpl

Pappagallo mango sorbetti

MANGOSORBETTI

0,5 L

Myyntierä: 6 kpl

Pappagallo vadelma sorbetti

VADELMASORBETTI

0,5 L

Myyntierä: 6 kpl

Jäätelöt

Pappagallo madagaskarin vaniljajäätelö

MADAGASKARIN
VANILJAJÄÄTELÖ

0,5 L

Myyntierä: 6 kpl

Pappagallo lakritsa jäätelö

LAKRITSA
JÄÄTELÖ

0,5 L

Myyntierä: 6 kpl

Vohvelit

Pappagallo vanhanajan vohveli

VANHANAJAN
VOHVELI

10 kpl

Myyntierä: 12 kpl

Gluteeniton jäätelövohveli

GLUTEENITON JA
LAKTOOSITON VOHVELI

10 kpl

Myyntierä: 12 kpl

Arho Foods >> Tuotteet >> Pappagallo