Pappagallo
ITALIALAISIA JÄÄTELÖPERINTEITÄ VAALIEN
Aidot italialaiset
gelatot ja sorbetit
Pappagallon aidot italialaiset gelatot ja sorbetit syntyvät korkealuokkaisista raaka-aineista Italian pitkiä jäätelöperinteitä vaalien. Resepteillä, jotka on hiottu huippuunsa italialaisten tinkimättömällä ammattitaidolla, joka kumpuaa rakkaudesta ainutlaatuisiin makuelämyksiin.
Paras jäätelö syntyy ensiluokkaisista raaka-aineista. Gelatojemme maun salaisuus onkin tuore italialainen maito sekä laadukkaat sesongin raaka-aineet. Tuoreiden ainesosien ansiosta säilöntäaineita ei tarvita, vain alhainen lämpötila riittää.
Pappagallon gelatot ja sorbetit tekivät vaikutuksen myös vuoden 2024 Jäätelö- ja suklaakarnevaaleilla, missä Vuoden jäätelö -palkinnon vei Pappagallo Lakritsijäätelö, ja Pappagallo Mangosorbetti pokkasi Vuoden Sorbetti -kisassa toisen sijan.
Vietä täydellinen herkkuhetki ja yhdistä Pappagallon jäätelöt ja sorbetit rapeiden, vanhanajan vohveleiden kanssa.
PALUU JUURILLE
Pappagallon
tarina
Pappagallon tarina alkoi vuonna 1987, jolloin italialainen Signore Gallo muutti Suomeen ja alkoi valmistaa gelatoa ja sorbettia perinteisillä italialaisilla resepteillä.
Muutaman vuoden kuluttua Gallo siirsi jäätelövalmistuksen perinteensä eteenpäin, jotta toiminta voisi vastata kasvavaan kysyntään. Näin Pappagallo-jäätelöitä ja -sorbetteja valmistettiin Espoossa jäätelömestarien toimesta yli kahden vuosikymmenen ajan.
Pappagallo-jäätelöt saavuttivat suuren suosion italialaistyyppisen gelaton ystävien keskuudessa. Ensimmäinen paikka, jossa kuluttajapakkauksiamme myytiin, oli Helsingin keskustan
Stockmann. Hienostuneet maut ihastuttivat laajalti ja pian värikkäitä purkkejamme löytyi kaupoista, kahviloista ja ravintoloista ympäri Suomen. Myös jäätelökioskimme olivat tuttu näky monien eteläsuomalaisten kaupunkien kesäisessä kaupunkikuvassa.
Jotain kuitenkin tapahtui. Jäätelömestarien oma tehdas sulki ovensa ja Pappagallo-jäätelöiden valmistus siirtyi suomalaiselle jäätelönvalmistajalle, joka oli erikoistunut italialaiseen jäätelöön.
Maku ei kuitenkaan ollut enää sama, joten luovuimme jäätelönvalmistuksesta ja erikoistuimme sorbetteihin. Kaipuu täyteläisen herkullisiin mutta silti raikkaisiin gelatoihin jäi silti elämään.
Kunnes löysimme Italiasta kumppanin, joka jakoi kanssamme saman intohimon korkealuokkaiseen italialaiseen jäätelöön sekä raikkaisiin sorbetteihin. Nyt voimme ilolla sanoa, että Pappagallo on palannut alkuperäisille italialaiselle juurilleen.
Pappagallo – suomennettuna papukaija – onkin nyt lennähtänyt kotiin, tuoden sieltä aidot maut ja italialaiset jäätelöperinteet suomalaisten gelaton ystävien iloksi.
Sorbetit
SITRUUNASORBETTI
0,5 L
Myyntierä: 6 kpl
MANGOSORBETTI
0,5 L
Myyntierä: 6 kpl
VADELMASORBETTI
0,5 L
Myyntierä: 6 kpl
Jäätelöt
MADAGASKARIN
VANILJAJÄÄTELÖ
0,5 L
Myyntierä: 6 kpl
LAKRITSI
JÄÄTELÖ
0,5 L
Myyntierä: 6 kpl
Vohvelit
VANHANAJAN
VOHVELI
10 kpl
Myyntierä: 12 kpl
GLUTEENITON JA
LAKTOOSITON VOHVELI
10 kpl
Myyntierä: 12 kpl
VÅFFELBAGAREN
PIENI JÄÄTELÖVOHVELI
336kpl / 5,6kg
VÅFFELBAGAREN
SUURI JÄÄTELÖVOHVELI
255kpl / 4,5kg
Toivo tuotteita lähikauppaasi
Tutustu Pappagallon nettisivuihin.
Arho Foods >> Tuotteet >> Pappagallo