Älä heitä hukkaan Myrttislientä! Tässä 5 syytä miksi!

Tukee suoliston bakteerikannan toimintaa

Fermentoidussa eli käymisteitse valmistetut elintarvikkeet ovat terveydelle erittäin hyödyllisiä. Jo pieni määrä suolakurkkujen lientä päivittäin pitää suoliston kunnossa ja edistää näin ruoansulatusta.

Helpottaa lihaskramppeja

Suolanpuutos ja nestehukka ovat usein syitä lihaskramppeihin. Jos siis kärsit usein lihaskrampeista, nappaa esimerkiksi ennen urheilusuoritusta shottilasillinen suolakurkkulientä. Suolakurkkuliemi sisältää nimittäin runsaasti natriumia ja kaliumia!

Auttaa närästykseen

Närästys on pirullinen vaiva! Kokeile sekoittaa Myrttisliemeen hiukan hunajaa ja kippaa muutama senttilitra kurkusta alas!

Mausteeksi ruokaan

Myrttisliemi on hetivalmis mausteliemi ruuanlaittoon! Sitä voi käyttää esimerkiksi viinietikan korvikkeena salaatissa tai raaka-aineena salaatinkastikkeessa. Liemi on myös erinomainen marinaadi lihalle!

Pelastaa nuukahtaneet kukat

Ruukkukasvit tarvitsevat kaliumia ja Myrttisliemi on erinomainen lähde sille. Nuukahtaneiden kasvien kasteluveteen kannattaa lisätä loraus Myrttislientä ja se voi auttaa tasapainottamaan kasvin ph-arvoa ja näin piristää se takaisin kukoistukseen!

Myrttisen kurkut – logo
Myrttisen kevätdigipihamyynti 2023

Myrttisen kevätdigipihamyynti 2023

Myrttisen kurkkujen kevään digipihamyynti tulee taas! Tule noutamaan herkulliset kurkut ja punajuuret vappupiknikille ja pakkaa kassiin myös kuumille kiville meneviä fanituotteita. Kesä ei ole kesä ilman Myrttisen lippistä! Kevään digipihamyynnin ostokset tehdään ke...

Myrttisen jouludigipihamyynti 2022

Myrttisen jouludigipihamyynti 2022

Myrttisen kurkkujen odotettu jouludigipihamyynti tulee taas! Tänä vuonna herkullisten kurkkujen ja punajuurten lisäksi voit tilata myös kuumille kiville meneviä fanituotteita sekä perinteisiä joulukuusia. Joulukuusien noutopäivänä la 17.12. asiakkaille on tarjolla mm....

Digipihamyynnin nouto-ohjeet

Ostamasi tuotteet ovat noudettavissa VAIN noutopäivinä 7.10. klo 15-18 välisenä aikana Myrttisen tehtaalta Mittatie 7:ssä. 01260 Vantaa. HUOM! Kiireisin noutotunti on 16:00-17:00. 2. Mikäli noutopäivänä tehtaalla on muitakin Myrttisasiakkaita, muistathan noudattaa...