Myrttiset maistuu Ravintola Platessa

Myrttisen kurkut ovat useiden ravintoloiden suolakurkkuvalinta numero 1. Tampereelle 2019 alkuvuodesta avatun Ravintola Platen keittiömestari Mikko Humppi tunnustautuu vannoutuneeksi Myrttisfaniksi.

– Jostain tuli ravintolan kahdeksan kokin kanssa puhetta Myrttisen lippalakeista ja he sanoivat, että jos jostain saat Mikko sellaiset kaikille hommattua niin he ovat ikionnellisia. Laitoin sitten teille päin viestiä, että kannatetaan kovasti Myrttisiä ja tahtoisin ostaa kymmenen kappaletta Myrttislippiksiä. Sovittiin sitten että tehdään pientä ristiinmarkkinointia tahoillamme ja siitä se sitten lähti! Humppi kertoo. Humppi itse kertoo käyttäneensä ravintolaurallaan jo enemmän tai vähemmän 10 vuotta Myrttisen suolakurkkuja, sillä aito suolakurkku on raaka-aineena maustekurkkua paremmin mieleen. Muitakin kurkkumerkkejä on kokeiltu, mutta Myrttiset ovat yksinkertaisesti olleet parhaita. Kokkipiireissä Myrttisliemi on Humpin mukaan jopa kulttimaineessa ja kokit kehittelevät mitä erikoisempia tapoja käyttää sitä mausteena ja raaka-aineena erilaisissa ruuissa ja jälkkäreissä.

Plate käyttää raaka-aineena mahdollisuuksien mukaan kotimaista ruokaa

Plate ravintolassa käytetään kotimaisia raaka-aineita varsinkin satokauden aikana runsaasti. Suosikkireseptikin Humpilta löytyy. Naudan stroganoffiin on Humpin pakko saada Myrttisen lientä, sillä se on ”salainen” jippo ja juju millä maku saadaan täydelliseksi. Aika-ajoin reseptit päätyvät myös Platen lounaslistoille.

Terveiset Myrttisen seuraajille

– Älkää missään nimessä heittäkö Myrttislientä missään nimessä pois! Se on monikäyttöistä ja yksi erinomainen vinkki on säilöä kotona kasvatetut chilit kurkkujen maitohappoliemeen. Siihen liemi toimii erinomaisesti ja lopputuloksena on pikkelöidyt jalapenotyyppiset chilit. Muutenkin liemellä voi fermentoida oikeastaan ihan mitä vaan, kun säilöö hapettomaan säilykepurkkiin, niin poistuu omakasvatteisten chilien säilömisongelmat! Humppi vinkkaa.

Myrttisen kurkut – logo
Miten hyödynnät Myrttisen suolakurkkulientä?

Miten hyödynnät Myrttisen suolakurkkulientä?

Vältä hävikkiä! Käytä Myrttisen mukavan valkosipulisista suolakurkuista myös liemi, tuo herkullisen kirpeä ja terveellisiä maitohappobakteereja sisältävä neste. Sen hyödyntäminen ruoissa ja juomissa ei ainoastaan lisää makua, vaan tuo myös lukuisia terveyshyötyjä....

Digipihamyynnin nouto-ohjeet

Ostamasi tuotteet ovat noudettavissa VAIN noutopäivinä 7.10. klo 15-18 välisenä aikana Myrttisen tehtaalta Mittatie 7:ssä. 01260 Vantaa. HUOM! Kiireisin noutotunti on 16:00-17:00. 2. Mikäli noutopäivänä tehtaalla on muitakin Myrttisasiakkaita, muistathan noudattaa...

Mr. Sharp approves Myrttisen Kurkut

Mr. Sharp approves Myrttisen Kurkut

Kuka on Mr. Sharp? Mr. Sharp on henkilö joka seikkailee kaikissa suomalaisissa huippuraaka-aineissa, jatkojalosteissa, jotka ovat jotain erityistä, mitä ei muualta voisi saada, maku ja laatu ovat kaikkein tärkein ominaisuus. Mikään muu ei kiinnosta Mr. Sharpia. Hyvän...