Rapeaa turskaa ja Myrttisen suolakurkkudippiä

Turska:

✔ 1kpl Turskan seläke
✔ 100g Vehnäjauho
✔ 2kpl Frex kananmuna
✔ 100g Pankojauho
✔ 5dl Rypsiöljy

Leikkaa turska noin 50g paloiksi. Leivitä aluksi vehnäjauhoissa, seuraavana kananmunassa ja viimeisenä pankojauhoissa. Friteeraa 160 asteisessa öljyssä noin neljä minuuttia. Mausta suolalla.

Maustekurkkudippi:

✔ 1dl Majoneesia
✔ 1kpl Myrttisen maustekurkku
✔ 2rkl Kapris
✔ 1 Sitruunan mehu
✔ Suolaa ja pippuria

Maustekurkkudippi:

Leikkaa maustekurkku pieneksi kuutioksi. Sekoita kaikki yhteen.

Myrttisen kurkut
Vinegrette salaatille

Vinegrette salaatille

Ainesosat Vinegretessä käytetään etikkaa ja öljyä 1:2 suhteessa. ✔ 1 rkl etikkaa✔ 2 rkl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä Lisäksi tarvitset: ✔ 1/4 rkl hienojakoista suolaa✔ ripaus mustapippuria✔ yrttejä, mausteita ja sokeria oman maun mukaan Valmistusohjeet...

Marinoitu feta

Marinoitu feta

Ainesosat ✔ 150 g Memmas Knossos -fetaa✔ 0,5 dl Memmas Knossos -oliiviöljyä✔ pala kuivattua chiliä murustettuna✔ 2 tl kuivattua oreganoa tai timjamia Valmistusohjeet Valuta fetasta neste ja kuutioi feta. Pakkaa kaikki ainekset lasipurkkiin tiiviisti niin että feta...

Suurustettu kalakeitto

Suurustettu kalakeitto

Ainesosat ✔ n. 1–1½ kg tuoretta tai pakastettua keittämiseen sopivaa kalaa (suomustettuna ja perattuna)✔ 1 rkl suolaa✔ 2 laakerinlehteä✔ muutama kokonainen maustepippuri✔ 2 sipulia✔ 2–3 lehtisellerin vartta tai pala varsi- tai juuriselleriä✔ 1 dl Memmas Knossos...