Rapeaa turskaa ja Myrttisen suolakurkkudippiä

Turska:

✔ 1kpl Turskan seläke
✔ 100g Vehnäjauho
✔ 2kpl Frex kananmuna
✔ 100g Pankojauho
✔ 5dl Rypsiöljy

Leikkaa turska noin 50g paloiksi. Leivitä aluksi vehnäjauhoissa, seuraavana kananmunassa ja viimeisenä pankojauhoissa. Friteeraa 160 asteisessa öljyssä noin neljä minuuttia. Mausta suolalla.

Maustekurkkudippi:

✔ 1dl Majoneesia
✔ 1kpl Myrttisen maustekurkku
✔ 2rkl Kapris
✔ 1 Sitruunan mehu
✔ Suolaa ja pippuria

Maustekurkkudippi:

Leikkaa maustekurkku pieneksi kuutioksi. Sekoita kaikki yhteen.

Myrttisen kurkut
Memmas Knossos vihreä pesto

Memmas Knossos vihreä pesto

Ainesosat ✔ 2 ruukkua basilikaa✔ 50 g parmesaaniraastetta✔ 50 g pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä✔ 1 iso valkosipuli✔ 1,5 dl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä Valmistusohjeet Kaada Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljy kulhoon. Lisää kulhoon basilika,...

Kreetalaiset friteeratut perunat

Kreetalaiset friteeratut perunat

Ainesosat ✔    2 perunaa/hlö✔    Memmas Knossos Mieto -oliiviöljyä friteeraukseen✔    vahvan makuista keltaista juustoa raastettuna✔    suolaa✔    oreganoa pinnalle Valmistusohjeet Kuori ja viipaloi perunat. Kuumenna...

Oliivileipä psomí me eliés

Oliivileipä psomí me eliés

Ainesosat ✔ 5 dl vettä✔ 50 g hiivaa✔ 2 dl kivettömiä mustia oliiveja (esim. Memmas Knossos Kalamata-oliiveja)✔ 1 dl Memmas Knossos ekstra-neitsytoliiviöljyä✔ 1 tl merisuolaa✔ 5 rkl hunajaa✔ n. 1 l hiivaleipäjauhoja Valmistusohjeet 1....