Älä heitä hukkaan Myrttislientä! Tässä 5 syytä miksi!

Tukee suoliston bakteerikannan toimintaa

Fermentoidussa eli käymisteitse valmistetut elintarvikkeet ovat terveydelle erittäin hyödyllisiä. Jo pieni määrä suolakurkkujen lientä päivittäin pitää suoliston kunnossa ja edistää näin ruoansulatusta.

Helpottaa lihaskramppeja

Suolanpuutos ja nestehukka ovat usein syitä lihaskramppeihin. Jos siis kärsit usein lihaskrampeista, nappaa esimerkiksi ennen urheilusuoritusta shottilasillinen suolakurkkulientä. Suolakurkkuliemi sisältää nimittäin runsaasti natriumia ja kaliumia!

Auttaa närästykseen

Närästys on pirullinen vaiva! Kokeile sekoittaa Myrttisliemeen hiukan hunajaa ja kippaa muutama senttilitra kurkusta alas!

Mausteeksi ruokaan

Myrttisliemi on hetivalmis mausteliemi ruuanlaittoon! Sitä voi käyttää esimerkiksi viinietikan korvikkeena salaatissa tai raaka-aineena salaatinkastikkeessa. Liemi on myös erinomainen marinaadi lihalle!

Pelastaa nuukahtaneet kukat

Ruukkukasvit tarvitsevat kaliumia ja Myrttisliemi on erinomainen lähde sille. Nuukahtaneiden kasvien kasteluveteen kannattaa lisätä loraus Myrttislientä ja se voi auttaa tasapainottamaan kasvin ph-arvoa ja näin piristää se takaisin kukoistukseen!

Myrttisen kurkut – logo
Myrttisen kevätdigipihamyynti

Myrttisen kevätdigipihamyynti

Myrttisen kurkut ovat perinteisesti järjestäneet joka kevät ja syksy pihamyyntitapahtuman Myrttisen kurkkujen tehtaalla Vantaalla. Koronaepidemian vuoksi järjestimme ensimmäisen digipihanyyntimme keväällä ja se oli toimiva ratkaisu kaikkien osapuolien kannalta. Tästä...

Myrttisen joulumyynti – 12.12.2019

Myrttisen joulumyynti – 12.12.2019

Pihamyynnissä on tarjolla suola- ja maustekurkkuja, sekä Myrttisen lippiksiä. Käteismaksuja emme valitettavasti voi ottaa vastaan, joten otathan kortin mukaan 🙂 Vuoden 2019 sato: Hinnasto: - Myrttisen suolakurkku 7kg 30€ - Myrttisen suolakurkku 1,5kg 9€ - Myrttisen...

Myrttiset maistuu Ravintola Platessa

Myrttiset maistuu Ravintola Platessa

Myrttisen kurkut ovat useiden ravintoloiden suolakurkkuvalinta numero 1. Tampereelle 2019 alkuvuodesta avatun Ravintola Platen keittiömestari Mikko Humppi tunnustautuu vannoutuneeksi Myrttisfaniksi. – Jostain tuli ravintolan kahdeksan kokin kanssa puhetta Myrttisen...