Ainekset

100 g voita
1 dl vehnäjauhoja
1 l vettä
1/2 rkl suolaa
1 rkl siirappia
oman maun mukaan maustepippuria sekä mustapippuria
2 rkl ketsuppia
2 rkl paprikajauhetta
1 rkl väkiviinaetikkaa
2 kpl sipulia kuutioina
1 pkt makkaraa paloiteltuna


PALJON Myrttisen suolakurkkua paloiteltuna

Valmistusohjeet

  1. Ruskista voi pannulla, lisää vehnäjauhot ja ruskista
  2. Kaada kastike kattilaan ja lisää pikkuhiljaa vesi kokoajan sekottaen
  3. Lisää mausteet: suola, pippurit, paprikajauho, siirappi sekä ketsuppi
  4. Sekoita kastike hyvin ja anna kiehua hiljalleen noin puolituntia
  5. Lisää sipulikuutiot ja etikka
  6. Keitä n. 15 minuuttia.
  7. Lisää makkarat sekä Myrttisen suolakurkut ja anna hautua vielä 15 minuuttia