Mitä eroa on Myrttisen valkosipulisuolakurkuilla ja maustekurkuilla?

Kurkkujen maailmassa polttavin kysymys on, mitä eroa on maustekurkulla ja suolakurkulla! Käydäänpäs läpi!

Myrttisen valkosipulisuolakurkut

  • Valmistetaan fermentoinnin eli maitohappokäymisen avulla, ilman etikkaa tai sokeria
  • Pakataan valoa läpäisemättömiin, mutta hengittäviin muoviastioihin
  • Säilytetään viileässä = kaupassa hedelmä ja vihannesosasto, kotona jääkaappi
  • Sisältää runsaasti eläviä maitohappobakteereja
  • Koostumukseltaan pehmeä

Myrttisen maustekurkut

  • Valmistetaan säilömällä mausteliemeen, mikä sisältää etikkaa ja sokeria, mahdollisesti myös makua tuovia yrttejä
  • Pakataan usein tiiviseen ja suljettuun pelti- tai lasiastiaan
  • Säilytetään huoneenlämmössä = kaupassa säilykeosasto, kotona kuivakaappi
  • Koostumukseltaan rapea ja napakka

Kumpi on sinun suosikkisi?

Myrttisen kurkut – logo
Myrttisen kevätdigipihamyynti

Myrttisen kevätdigipihamyynti

Myrttisen kurkut ovat perinteisesti järjestäneet joka kevät ja syksy pihamyyntitapahtuman Myrttisen kurkkujen tehtaalla Vantaalla. Koronaepidemian vuoksi järjestimme ensimmäisen digipihanyyntimme keväällä ja se oli toimiva ratkaisu kaikkien osapuolien kannalta. Tästä...

Myrttisen joulumyynti – 12.12.2019

Myrttisen joulumyynti – 12.12.2019

Pihamyynnissä on tarjolla suola- ja maustekurkkuja, sekä Myrttisen lippiksiä. Käteismaksuja emme valitettavasti voi ottaa vastaan, joten otathan kortin mukaan 🙂 Vuoden 2019 sato: Hinnasto: - Myrttisen suolakurkku 7kg 30€ - Myrttisen suolakurkku 1,5kg 9€ - Myrttisen...

Myrttiset maistuu Ravintola Platessa

Myrttiset maistuu Ravintola Platessa

Myrttisen kurkut ovat useiden ravintoloiden suolakurkkuvalinta numero 1. Tampereelle 2019 alkuvuodesta avatun Ravintola Platen keittiömestari Mikko Humppi tunnustautuu vannoutuneeksi Myrttisfaniksi. – Jostain tuli ravintolan kahdeksan kokin kanssa puhetta Myrttisen...