[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]✔ 2 kpl Myrttisen valkosipuli suolakurkkua
✔ 10 g pinjansiemeniä
✔ 10 g mantelia
✔ 1 kpl chili
✔ 50 g kermaviiltä
✔ suolaa, lehtipersiljaa, savustus purua, hunajaa ja mustapippuria

  1. Valuta kermaviili siivilään harson kanssa yön yli, peitä kermaviili tuorekelmulla. Laita savustuspuru paistinpannuun ja kuumenna puru savuavaksi. Laita yön yli valunut kermaviili astiaan ja laita astia uuniin, sekä lisää paistinpannu alatasolle, sulje luukku. Pidä noin 20 minuuttia tavaroita uunissa, jotta savu tarttuu kermaviiliin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Leikkaa kurkusta ohuita nauhoja, leikkaa ylimääräiset pois veitsellä, jotta saat täydellisen pyörän.
  3. Leikkaa chili, lehtipersilja veitsellä hienoksi. Ja paahda pähkinät.
  4. Kokoa annos, laita savustettu kermaviili pohjalle, pyöreäksi leikattu kurkku päälle, lisää kurkkujen päälle pähkinät, chili ja lehtipersilja. Voit laittaa myös yrttejä antamaan makua. Tarjoile annos!

[/vc_column_text][minti_spacer][/vc_column][vc_column width=”1/2″][minti_image img=”1596″ lightbox=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Lisää Myrttisreseptejä

[/vc_column_text][lvca_posts_carousel posts_query=”size:5|order_by:date|post_type:post|categories:4″ image_linkable=”true” image_size=”thumbnail” display_title_on_thumbnail=”true” arrows=”true” autoplay_speed=”3000″ animation_speed=”300″ display_columns=”3″ scroll_columns=”3″ gutter=”10″ tablet_display_columns=”2″ tablet_scroll_columns=”2″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_display_columns=”1″ mobile_scroll_columns=”1″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″][/vc_column][/vc_row]