Myrttisen suolakurkkua, pähkinää ja savustettu kermaviili

✔ 2 kpl Myrttisen valkosipuli suolakurkkua
✔ 10 g pinjansiemeniä
✔ 10 g mantelia
✔ 1 kpl chili
✔ 50 g kermaviiltä
✔ suolaa, lehtipersiljaa, savustus purua, hunajaa ja mustapippuria

  1. Valuta kermaviili siivilään harson kanssa yön yli, peitä kermaviili tuorekelmulla. Laita savustuspuru paistinpannuun ja kuumenna puru savuavaksi. Laita yön yli valunut kermaviili astiaan ja laita astia uuniin, sekä lisää paistinpannu alatasolle, sulje luukku. Pidä noin 20 minuuttia tavaroita uunissa, jotta savu tarttuu kermaviiliin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Leikkaa kurkusta ohuita nauhoja, leikkaa ylimääräiset pois veitsellä, jotta saat täydellisen pyörän.
  3. Leikkaa chili, lehtipersilja veitsellä hienoksi. Ja paahda pähkinät.
  4. Kokoa annos, laita savustettu kermaviili pohjalle, pyöreäksi leikattu kurkku päälle, lisää kurkkujen päälle pähkinät, chili ja lehtipersilja. Voit laittaa myös yrttejä antamaan makua. Tarjoile annos!
Myrttisen kurkut
Memmas Knossos kurkku-avokadokeitto

Memmas Knossos kurkku-avokadokeitto

Ainesosat ✔  1 kpl kurkku✔ 1 kpl sipuli✔ 1 kpl avokado✔ 1 kpl limetti✔ 8 kpl basilikan lehteä✔ 1 kpl valkosipulinkynsi✔ 2 rkl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä✔ 1 tl suolaa✔ 0,25tl cayennepippuria Valmistusohjeet Leikkaa kurkusta reilun kokoisia pätkiä....

Marinoidut oliivit eliés me skordo ke arsimári

Marinoidut oliivit eliés me skordo ke arsimári

Ainesosat ✔    400 g tummia, suolattuja kalamon-oliiveja (esim. Memmas Knossos Kalamata-oliivit)✔    1 dl Memmas Knossos -neitsytoliiviöljyä✔    1 sitruunan mehu✔    2 valkosipulinkynttä✔     rosmariinin oksia...

Memmas Knossos parmesaanitomaatit

Memmas Knossos parmesaanitomaatit

Ainesosat ✔ 4 kpl tomaatteja✔ ½ pkt tuoretta persiljaa✔ ½ pkt tuoretta basilikaa✔ 0,2 dl korppujauhoja✔ 50 g parmesaaniraastetta✔ 0,25 tl suolaa✔ 0,25 tl mustapippuria✔ 0,5 dl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä Valmistusohjeet Sekoita hienonnettu persilja,...