[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Umamilohi:

  • Poista nahka ja viipaloi ohueksi siivuksi

Ruskistettu voi:

✔ 100g Voita

  • Keitä miedolla lämmöllä kunnes voi kuohuu ja ruskistuu, sekä tunnet pähkinäisen aromin.

✔ 60g Ilmakuivattua kinkkua (esim. parman kinkku)

✔ 2kpl Myrttisen valkosipulikurkut

  • Leikkaa tangoiksi

✔ ½ pnt Lehtipersilja

  • Irroittele lehdet varsista ja leikkaa ohueksi.

Levitä kaikki isolle lautaselle tai tarjottimelle. Lisää ruskistettu voi ja koristele persiljalla.[/vc_column_text][minti_spacer][/vc_column][vc_column width=”1/2″][minti_imageslider ids=”1598,1597″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Lisää Myrttisreseptejä

[/vc_column_text][lvca_posts_carousel posts_query=”size:5|order_by:date|post_type:post|categories:4″ image_linkable=”true” image_size=”thumbnail” display_title_on_thumbnail=”true” arrows=”true” autoplay_speed=”3000″ animation_speed=”300″ display_columns=”3″ scroll_columns=”3″ gutter=”10″ tablet_display_columns=”2″ tablet_scroll_columns=”2″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_display_columns=”1″ mobile_scroll_columns=”1″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″][/vc_column][/vc_row]