[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Umamilohi:
- Poista nahka ja viipaloi ohueksi siivuksi
Ruskistettu voi:
✔ 100g Voita
- Keitä miedolla lämmöllä kunnes voi kuohuu ja ruskistuu, sekä tunnet pähkinäisen aromin.
✔ 60g Ilmakuivattua kinkkua (esim. parman kinkku)
✔ 2kpl Myrttisen valkosipulikurkut
- Leikkaa tangoiksi
✔ ½ pnt Lehtipersilja
- Irroittele lehdet varsista ja leikkaa ohueksi.
Levitä kaikki isolle lautaselle tai tarjottimelle. Lisää ruskistettu voi ja koristele persiljalla.[/vc_column_text][minti_spacer][/vc_column][vc_column width=”1/2″][minti_imageslider ids=”1598,1597″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
Lisää Myrttisreseptejä
[/vc_column_text][lvca_posts_carousel posts_query=”size:5|order_by:date|post_type:post|categories:4″ image_linkable=”true” image_size=”thumbnail” display_title_on_thumbnail=”true” arrows=”true” autoplay_speed=”3000″ animation_speed=”300″ display_columns=”3″ scroll_columns=”3″ gutter=”10″ tablet_display_columns=”2″ tablet_scroll_columns=”2″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_display_columns=”1″ mobile_scroll_columns=”1″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″][/vc_column][/vc_row]