Umamilohta, ilmakuivattua porsasta, Myrttisen suolakurkkua ja ruskistettua voita

Umamilohi:

  • Poista nahka ja viipaloi ohueksi siivuksi

Ruskistettu voi:

✔ 100g Voita

  • Keitä miedolla lämmöllä kunnes voi kuohuu ja ruskistuu, sekä tunnet pähkinäisen aromin.

✔ 60g Ilmakuivattua kinkkua (esim. parman kinkku)

✔ 2kpl Myrttisen valkosipulikurkut

  • Leikkaa tangoiksi

✔ ½ pnt Lehtipersilja

  • Irroittele lehdet varsista ja leikkaa ohueksi.

Levitä kaikki isolle lautaselle tai tarjottimelle. Lisää ruskistettu voi ja koristele persiljalla.

Myrttisen kurkut
Memmas Knossos vihreä pesto

Memmas Knossos vihreä pesto

Ainesosat ✔ 2 ruukkua basilikaa✔ 50 g parmesaaniraastetta✔ 50 g pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä✔ 1 iso valkosipuli✔ 1,5 dl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä Valmistusohjeet Kaada Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljy kulhoon. Lisää kulhoon basilika,...

Kreetalaiset friteeratut perunat

Kreetalaiset friteeratut perunat

Ainesosat ✔    2 perunaa/hlö✔    Memmas Knossos Mieto -oliiviöljyä friteeraukseen✔    vahvan makuista keltaista juustoa raastettuna✔    suolaa✔    oreganoa pinnalle Valmistusohjeet Kuori ja viipaloi perunat. Kuumenna...

Oliivileipä psomí me eliés

Oliivileipä psomí me eliés

Ainesosat ✔ 5 dl vettä✔ 50 g hiivaa✔ 2 dl kivettömiä mustia oliiveja (esim. Memmas Knossos Kalamata-oliiveja)✔ 1 dl Memmas Knossos ekstra-neitsytoliiviöljyä✔ 1 tl merisuolaa✔ 5 rkl hunajaa✔ n. 1 l hiivaleipäjauhoja Valmistusohjeet 1....