Friteerattu turska

Ainesosat

✔ 1 kg liotettua turskaa valutettuna
✔ 4 rkl vehnäjauhoja
✔ hieman suolaa
✔ valkopippuria

Paistamiseen:

✔ 1 ½ dl Memmas Knossos -oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Valuta turskan palat hyvin.
  1. Kieräytä kalapalat jauho-suola-pippuriseoksessa.
  1. Friteeraa paneroidut kalapalat teräspannussa Memmas Knossos -oliiviöljyssä. Kun turskan palat ovat kullanruskeita, ne ovat valmiita nautittavaksi.
Memmas Knossos oliiviöljy – logo
Pulled Pork Burger Myrttisen tyyliin

Pulled Pork Burger Myrttisen tyyliin

Ainesosat (4 annosta) 1 kg pulled porkia100 ml BBQ-kastiketta4 hampurilaissämpylää100 g Myrttisen Perinteistä hapankaalia4 rkl paahdettua sipulia12 siivua Myrttisen Perinteistä suolakurkkuaketsuppia ja majoneesia maun mukaan Valmistusohjeet Paahda hampurilaissämpylät...

Hapankaali-hodarit Myrttisen tapaan

Hapankaali-hodarit Myrttisen tapaan

Ainesosat (4 annosta) • 4 hot dog -nakkia• 1 sipuli• 2 rkl Päivänsäde Oliiviöljyä• 4 hodarisämpylää• 120 g ketsuppia• 80 g juustoraastetta esim. cheddar tai emmental• 100 g Hango Sinappia• n. 12 ruohosipulinvartta tai kevätsipulia• 100 g Myrttisen Perinteistä...

Myrttisen rapea hapankaali-kinkkuvoileipä

Myrttisen rapea hapankaali-kinkkuvoileipä

Ainesosat (4 annosta) 4 isoa leipäviipaletta, n. 130 g8 rkl mietoa ajvar-kastiketta (paprika-munakoisotahna)200 g Myrttisen Perinteistä hapankaalia4 viipaletta kinkkua200 g raastettua juustoa, esim. Appenzeller50 g salaattia, esim. rucola tai jäävuorisalaatti4 rkl...