Friteerattu turska

Ainesosat

✔ 1 kg liotettua turskaa valutettuna
✔ 4 rkl vehnäjauhoja
✔ hieman suolaa
✔ valkopippuria

Paistamiseen:

✔ 1 ½ dl Memmas Knossos -oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Valuta turskan palat hyvin.
  1. Kieräytä kalapalat jauho-suola-pippuriseoksessa.
  1. Friteeraa paneroidut kalapalat teräspannussa Memmas Knossos -oliiviöljyssä. Kun turskan palat ovat kullanruskeita, ne ovat valmiita nautittavaksi.
Memmas Knossos oliiviöljy – logo
Raclette Myrttisen hapankaali-omenatäytteellä

Raclette Myrttisen hapankaali-omenatäytteellä

Ainesosat (4 annosta) 100 g Myrttisen Perinteistä hapankaalia1 omena½ nippu persiljaa16 viipaletta Raclette-juustoa40 g paahdettua sipuliacayennepippuria maun mukaan Valmistusohjeet Leikkaa omena tikuiksi. Hienonna persilja. Laita juusto raclette-vuokaan. Paista n. 2...

Myrttisen tuhti hapankaalipata

Myrttisen tuhti hapankaalipata

Ainesosat (4 annosta) 1 sipuli1 purjo400 g Myrttisen Perinteistä hapankaalia300 g savumakkaraa600 g kiinteitä perunoita 1 rkl Päivänsäde Oliiviöljyä50 g pekonia kuutiona1,3 l kasvislientä2 laakerinlehteä10 g persiljaa suolaa ja pippuria4 rkl Hango Sinappia...

Aasialainen bowl Myrttisen hapankaalilla

Aasialainen bowl Myrttisen hapankaalilla

Ainesosat (2 annosta) 15 g tuoretta inkivääriä1 punainen chili2 valkosipulinkynttä2 porkkanaa2 rkl Päivänsäde Oliiviöljyä125 ml soijakastiketta1 rkl hunajaa3 rkl seesamiöljyä300 g Myrttisen Perinteistä hapankaalia120 g riisinuudeleitasuolaa 1 broilerin rintafilee tai...