Friteerattu turska

Ainesosat

✔ 1 kg liotettua turskaa valutettuna
✔ 4 rkl vehnäjauhoja
✔ hieman suolaa
✔ valkopippuria

Paistamiseen:

✔ 1 ½ dl Memmas Knossos -oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Valuta turskan palat hyvin.
  1. Kieräytä kalapalat jauho-suola-pippuriseoksessa.
  1. Friteeraa paneroidut kalapalat teräspannussa Memmas Knossos -oliiviöljyssä. Kun turskan palat ovat kullanruskeita, ne ovat valmiita nautittavaksi.
Memmas Knossos oliiviöljy – logo
Memmas Knossos vihreä pesto

Memmas Knossos vihreä pesto

Ainesosat ✔ 2 ruukkua basilikaa✔ 50 g parmesaaniraastetta✔ 50 g pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä✔ 1 iso valkosipuli✔ 1,5 dl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä Valmistusohjeet Kaada Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljy kulhoon. Lisää kulhoon basilika,...

Kreetalaiset friteeratut perunat

Kreetalaiset friteeratut perunat

Ainesosat ✔    2 perunaa/hlö✔    Memmas Knossos Mieto -oliiviöljyä friteeraukseen✔    vahvan makuista keltaista juustoa raastettuna✔    suolaa✔    oreganoa pinnalle Valmistusohjeet Kuori ja viipaloi perunat. Kuumenna...

Oliivileipä psomí me eliés

Oliivileipä psomí me eliés

Ainesosat ✔ 5 dl vettä✔ 50 g hiivaa✔ 2 dl kivettömiä mustia oliiveja (esim. Memmas Knossos Kalamata-oliiveja)✔ 1 dl Memmas Knossos ekstra-neitsytoliiviöljyä✔ 1 tl merisuolaa✔ 5 rkl hunajaa✔ n. 1 l hiivaleipäjauhoja Valmistusohjeet 1....